Activiteiten | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Знакомство с Голландским языком - Kennismaken met de Nederlandse taal (2)

По  Среда и четвергам в библиотеке (Trefkoele, Wim Heerinkzaal) Вы можете познакомиться с Голландским языком.

Практикуясь с языковыми волонтёрами, Вы учите важные слова и фразы чтобы сделать свои первые шаги на Голландском языке.

Максимальное количество участников 12.

Регистрироваться можно один раз в день.

Заинтересовались?

Регистрируйтесь через

www.bibliotheekdalfsen.nl

--

In de bibliotheek in Dalfsen (woensdag) en Nieuwleusen (donderdag) kun je kennismaken met de Nederlandse taal. Door met taalvrijwilligers te oefenen, leer je belangrijke woorden en zinnen, zodat je je eerste stappen kunt zetten in het Nederlands. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers per middag.

Je kunt je 1x per week inschrijven. Kom je ook? Meld je aan via: www.bibliotheekdalfsen.nl

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum donderdag 23 juni 2022