Activiteiten | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Meer cultuur in de Spil. Denk je mee?

Met concert van Ça va bien?

De Spil en de Bibliotheek willen graag een podium bieden aan cultuurmakers uit Nieuwleusen. Het Kulturhus leent zich hier met zijn verschillende zalen goed voor. Van grote optredens in de sporthal tot kleine intieme voorstellingen in de Bibliotheek, in het nog te ontwikkelen ‘Vestzaktheater’.

Tijdens de Week van Alle Kunsten willen we met inwoners de mogelijkheden gaan ontdekken. We zijn op zoek naar inwoners die deze avond mee willen denken over de programmering.

We starten met een prachtig concert van Ça va bien. Je bent ook van harte welkom om alleen het concert te bezoeken.

Ça va bien bestaat uit Sara van den Brink (19) op de harp en Fabiënne Schadee (21) als vocaliste. Ze brengen Nederlandstalige alternatieve pop, waarbij onderwerpen en gevoelens uit het dagelijkse leven centraal staan.

Aanvang Concert 19.30 uur. Cultuur in de Spil. Denk je mee 20.30 uur

Toegang is gratis, wel is het heel fijn als je jezelf aanmeldt via de oranje knop hieronder.

Nb: dit initiatief is tot stand gekomen met financiële steun van Provincie Overijssel en het VSB fonds.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum woensdag 14 september 2022
Tijd 19:30 tot 21:30 uur
Waar De Spil, Nieuwleusen