Activiteiten | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Workshop ‘BFF in Kleuren’

In de Poëzieweek gaan we in de bibliotheek met Ellen Brouwer van De Kunst Keuken aan de slag met allerlei kleuren pastelkrijt en zwarte en witte stiften. We kiezen en mengen mooie kleuren en leren goed te kijken naar licht en donker. Met behulp van een leuke overtrektechniek worden de mooiste kunstwerken gemaakt!

Het thema van de Poëzieweek is ‘Vriendschap’, dus wat is er leuker dan een kunstwerk maken van een vriend of vriendin?! Een gedichtje over vriendschap maakt het geheel compleet. Gedichtjes liggen voor je klaar in de bibliotheek, maar je mag natuurlijk ook zelf éen meenemen.

Ben je 8 jaar of ouder en lijkt je dit leuk? Meld je aan! Er is plaats voor max. 10 deelnemers (gratis)

Neem voor deze workshop een zwart-wit print op A4-formaat mee. Dit kan een foto zijn van (jouzelf met) een vriend(innet)je, maar bijvoorbeeld ook van je lieve kat of hond! (NB geen mogelijkheid om te printen? e-mail de foto dan naar )

Maandag 30 januari 15.30 – 17.00 in de bibliotheek in Dalfsen

Dinsdag 31 januari 15.00 – 16.30 in de bibliotheek in Nieuwleusen