Activiteiten | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Week van de Amateurkunst

Van 11 tot en met 18 september is de Week van de Amateurkunst. Ook meedoen? Lees dan snel verder.

Vanaf 1 juni 2021 kunnen kunstliefhebbers in de gemeente Dalfsen zich aanmelden voor de Week van de Amateurkunst (WAK). Deze vindt dit jaar plaats van 11 t/m 18 september! Tijdens de WAK bieden we (amateur-) kunstenaars een podium om te laten zien hoe gepassioneerd zij bezig zijn met muziek, dans, theater, beeldende kunst, zang of andere kunstvormen.

Aanmelden WAK-activiteit

Meedoen aan de WAK? Dat kan! Geef je op voor één van onderstaande categorieën:

• Activiteiten in de openbare ruimte (bijvoorbeeld in een theaterzaal en/of toneelruimte enz.) met een beperkt aantal bezoekers (dit is afhankelijk van de dan RIVM-maatregelen).
  • Kleinschalige activiteiten, waarbij een beperkt aantal personen (bijvoorbeeld 5 personen) aanwezig is.
  • Onlineactiviteiten voor een groot en breed publiek.

Het thema van WAK 2021 is ‘Er op uit!’. Dit thema kan vooral in de huidige tijden een geweldige inspiratiebron zijn voor elke kunstvorm.
Het inschrijfformulier is te vinden op de website www.wakdalfsen.nl .

Het aanmelden van activiteiten kan tot en met 15 augustus 2021.

Poëziewedstrijd tijdens de WAK

De Bibliotheek organiseert in deze week een poëziewedstrijd met workshops en een expositie met de ingestuurde gedichten. Het thema is DNA van Dalfsen. Binnenkort volgt er meer informatie over deze wedstrijd op deze website.

Datum zaterdag 11 september 2021
Einddatum zaterdag 18 september 2021