Activiteiten | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Workshop 'Spelen met Taal' (Week van de Amateurkunst)

Heb jij een verhaal dat je graag wilt vertellen en laten zien, maar weet je nog niet zo goed hoe je kunt spelen met taal? Schrijf je dan in voor een van de gratis workshops in Dalfsen of Nieuwleusen.

Vertel jij jouw verhaal?

In iedereen zit een verhaal. Over vroeger, over vandaag, over morgen. Verhalen zitten in ons DNA. Het DNA van Dalfsen!

In de Week van de Amateurkunst organiseren Bibliotheek Dalfsen en De Spil een Poëziewedstrijd met als thema het DNA van Dalfsen. Iedereen kan meedoen.

Workshops ‘Spelen met taal’

Heb jij een verhaal dat je graag wilt vertellen en laten zien, maar weet je nog niet zo goed hoe je kunt spelen met taal? Schrijf je dan in voor een van de gratis workshops "spelen met Taal' in Dalfsen of Nieuwleusen. Workshopleider Renee Nieuwenstein neemt je mee in de verschillende vormen van poëzie en maakt je eigen gedicht dat je meteen kunt inzenden voor de wedstrijd als je dat wilt.

NB: Bij minder dan 5 aanmeldingen gaat deze workshop niet door.
Datum donderdag 16 september 2021
Tijd 20:00 tot 22:00 uur