Facebook twitter nieuwsbrieflogo

E-book Spreekuur 18 jan. Nu ook in Nieuwleusen!

woensdag 18 januari (15.30 tot 17.00)
Bibliotheek, Nieuwleusen
E-book Spreekuur 18 jan. Nu ook in Nieuwleusen!

Kom langs met vragen over het lenen/downloaden en lezen van boeken op tablet, iPad, smartphone of e-reader en het gebruik van de bibliotheek app.

De openbare bibliotheken bieden een e-bookplatform waar leden boeken downloaden en lezen. Hiervoor dien je een account aan te maken. De boeken kun je downloaden op een pc voor de e-reader of op een tablet of smartphone. We raden je aan om je laptop/tablet/smartphone mee te nemen om het hele proces met je te doorlopen. In de bieb is gratis wifi.
Voor veelgestelde vragen kun je kijken op https://veelgestelde-vragen.bibliotheek.nl/

Met de Bibliotheek Wise app regel je eenvoudig de belangrijkste bibliotheekzaken met je smartphone of tablet. Op het spreekuur kun je terecht met je vragen en ontdek je zelf het gemak en de mogelijkheden.

Via de website kun je ook werken met 'mijn bibliotheek' en bv. verlengen voor familieleden instellen. Of leuke boekentips precies op maat vinden of snuffelen in online cursussen op de themapagina 'leren'.

We zijn er speciaal voor je op :

Woensdag 18 januari van 15.30-17.00 uur

E bookapp