Activiteiten | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Concert ‘LETTER VOOR LETTER’ met René Karst en Carola Smit

Op 27 oktober vanaf 20.00 uur zingen Rene Karst en Carola Smit de mooiste Nederlandstalige liedjes tijdens het muziekconcert ‘Letter voor Letter'. Het belooft een feestelijke avond te worden boordevol mooie muziek.

Ook worden er ontroerende verhalen verteld over hoe het is om moeite te hebben met lezen en schrijven en hoe je daarbij geholpen kunt worden. Het concert is gratis toegankelijk. Meld je hier aan of via de Infopunten in de gemeente Dalfsen.

Praktisch

Het concert begint om 20.00 uur en duurt 2 x 60 minuten met daartussen een pauze van 20 minuten. Kom op tijd in verband met het checken van je coronatoegangsbewijs en je identiteitsbewijs (niet vergeten!). Heb je moeite met de coronacheck app of andere vragen? Bij het Infopunt kun je terecht voor hulp. Je vindt ze in de Kulturhusen in Nieuwleusen, Dalfsen, Oudleusen en Lemelerveld en in het Anjerpunt in Hoonhorst.

Letter voor Letter wordt georganiseerd door de Overijsselse Bibliotheken en mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum woensdag 27 oktober 2021
Tijd 20:00 tot 22:30 uur
Waar De Spil, Nieuwleusen