Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

“Wat als later NU is?”

Lezing door Esther Mars
Praktijk Bij5

Esther Mars van Praktijk Bij5, Coaching, rouw- en verliesbegeleiding verzorgt een lezing in Bibliotheek Oudleusen
Een lezing over rouw, verdriet en veerkracht.
Over ervaringen verweven in je leven.

Bij rouw denken we veelal aan het overlijden van een dierbare, maar rouw is zoveel meer…
Er zijn veel gebeurtenissen die diep kunnen ingrijpen in je leven en rouw tot gevolg kunnen hebben.
Denk ook aan ziekte binnen het gezin, echtscheiding, verlies van werk, het omgaan met een ziekte of beperking of kinderen die extra ondersteuning vragen.

Wat hebben kinderen en jongeren nodig wanneer rouw & verlies op hun pad komen?
Wat vertel je als ouder en hoe maak je ruimte voor je eigen verdriet?  Wat kan de omgeving doen voor iemand in rouw.

Binnen deze waardevolle avond neemt Esther jou mee in de wereld van Rouw. Op een enthousiaste en interactieve manier deelt zij haar kennis als professional en ervaringsdeskundige.

De lezing biedt ruimte voor het delen van ervaringen, het kennismaken met mooie materialen en het stellen van vragen.

De lezing is gratis toegankelijk.

Binnen haar praktijk begeleid Esther kinderen, jongeren, volwassenen en professionals.