Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Cursus Digisterker

Met de cursus Digisterker versterk je je digitale vaardigheden en leer je zelfstandig gebruik maken van de elektronische dienstverlening van de overheid, gemeente, UWV en Belastingdienst.

Je leert in de cursus stap voor stap hoe je handig en veilig informatie kunt vinden en hoe je digitaal iets bij de overheid regelt.
Hoe vraag je een DigiD aan en hoe gebruik je die? De websites van bijvoorbeeld de gemeente het UWV en de Belastingdienst komen aan de orde.
Ook krijg je te zien wat de overheid al over jou weet, zoals bijvoorbeeld de opbouw van de AOW. Je gaat in drie bijeenkomsten van 2 uur in een rustig tempo en onder deskundige begeleiding aan de slag. Om deel te nemen heb je een e-mailadres nodig.

De cursus Digisterker start op 13 september van 14.00-16.00 uur In Lemelerveld in Kulturhus de Mozaïek

Vervolgdata zijn:
Vrijdagmorgen 20 september van 14.00-16.00 uur
Vrijdagmorgen 27 september van 14.00-16.00 uur

Deze cursus is gratis voor leden en niet-leden.

Je kunt je hieronder digitaal aanmelden. Wil je meer weten over onze computercursussen en -activiteiten? Of telefonisch aanmelden? Neem contact met ons op en bel 0529-432413. Je kunt je ook aanmelden via één van de Infopunten in de gemeente Dalfsen.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring