Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Cursus Klik&Tik | Digitaal meedoen in de maatschappij

De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten waarin u in een rustig tempo en onder deskundige begeleiding aan de slag gaat.

De cursus helpt je om dingen te doen op je tablet. Er zijn verschillende tablets. Daarom zijn er ook twee programma’s die je kunt volgen: voor de iPad en voor Android.

We kunnen je helpen kiezen!

Je leert omgaan met de tablet:
• aan- en uitzetten, opladen, geluid regelen, ontgrendelen, vegen, toetsenbord gebruiken;
• naar internet gaan, websites zoeken en informatie zoeken op websites;
• informatie zoeken op internet;
• e-mails versturen en ontvangen;
• foto’s en filmpjes maken en bekijken;
• verbinding maken met wifi;
• veilig werken op de tablet.

Meer informatie en aanmeldingen:
Inschrijven voor de groepsbegeleiding is open. Ook is het mogelijk om individuele klanten of kleine groepjes op weg te helpen in het digitale cursus-gedeelte.
U krijgt een werkboek als naslagwerk en leidraad.
Een complete cursus Klik&Tik kost €60.
De cursus kost slechts € 15 voor leden van de bibliotheek of de Senioren Computerclub Dalfsen.
Wilt u uw bibliotheek of de Senioren Computerclub Dalfsen ondersteunen? Word dan lid!

Filmpje met uitleg over de cursus Klik & Tik:

Ik ga akkoord met de privacyverklaring