Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Mamacafé | inspireren en ontmoeten

Mamacafé | inspireren en ontmoeten

In het Mama Café is er alle gelegenheid je ervaringen te delen met andere ouders en zo van elkaar te horen wat aanraders zijn en wat minder goed werkt. Het thema is dit keer 'het kinderbrein' met Juf Brein (www.breindelijk.nl)

Over het Mama Café Dalfsen:

Het Mama Café is elke 1e woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in het PlusCafé van kulturhus Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen.
Het Mama Café is laagdrempelig en vrij toegankelijk. Doelgroep zijn ouders en verzorgers en hun kinderen van 0- 4 jaar.
In het Mama Café Dalfsen kun je andere ouders ontmoeten, ervaringen uitwisselen en gezellig koffie drinken. De kinderen kunnen intussen lekker spelen. Regelmatig schuift een deskundige aan om wat meer te vertellen over de thema’s rondom opgroeien en opvoeden van jonge kinderen en het ouderschap.

Het Mama Café Dalfsen is een initiatief van contextueel therapeut/gezinscoach Tineke van van der Keijl (De Kapstok), verloskundige/coach Wietske van Luipen (Puur Ouderschap), Kulturhus Trefkoele+, bibliotheek, GGD IJsselland en speel-o-theek.

Voor meer informatie over het Mama Café: www.facebook.com/Mama Café Dalfsen.