Facebook twitter nieuwsbrieflogo

Boekstartcafé

boekstartcaf dalfsenSamen een boekje lezen en plaatjes bekijken, het is voor oud en jong vaak een heerlijk rustgevend moment. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden. Voorlezen is niet alleen plezierig, het is ook heel belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Het prikkelt de fantasie en stimuleert onder meer de taal- en spraakontwikkeling en sociaal-emotionele vaardigheden.

Maandelijks (eerste donderdag van de maand) van 10.00 - 11.00 uur organiseert Bibliotheek Dalfsen deze Boekstartochtenden. De koffie/thee staat klaar om: 10.00 uur.

In Bibliotheek Nieuwleusen is het elke eerste woensdag in de maand van 10.00-11.00 uur.

De maanden juli en augustus is er geen Boekstartcafé. In september hopen we weer te starten.