ACTIE: word lid met 50% korting

ACTIE: word lid met 50% korting

De Bibliotheek is er voor iedereen

Het is de plek voor ontmoeten, ontdekken en ontplooien. In de Bibliotheek in of dicht bij jouw woonplaats. Of online, via de website, in video-bijeenkomsten, of een webinar. De bieb is een veilige plek. Van hieruit ontdek je de wereld!

Besparen op abonnement en extra voordelig

Wil je in deze tijden besparen op je bestaande losse film-, muziek, luisterboek- en tijdschrift-abonnementen? Word dan lid van de Bibliotheek. Dan kan je kijken, lezen en luisteren via één voordelig lidmaatschap! Zo bespaar je honderden euro’s per jaar. En… nu ook nog eens extra voordelig met 50% korting op het 1e jaar lidmaatschap.

Dit krijg je voor je lidmaatschap

  • Tijdschriften: maandelijks 21 populaire online magazines en glossy’s
  • Luisterverhalen en e-books: kies uit ruim 30.000 online titels
  • Muziek luisteren: leen uit een verzameling van 600.000 cd's, 300.000 lp's en 30.000 muziek-dvd’s
  • Plus: toegang tot de Bibliotheek en ruim 1 miljoen boeken

Wil je ook lid van de Bibliotheek worden?

Als welkom ontvang je het eerste jaar maar liefst 50% korting op het lidmaatschapstarief (normale prijs EUR 4,25 nu met 50% Korting: EUR 2,10 per maand).

Ja, ik doe mee!

Wil je een nieuw lid aanbrengen?

Ben je al lid en wil je van deze actie profiteren? Breng een nieuw lid aan, geef deze persoon 50 % korting voor het 1e jaar en ontvang zelf 50 % korting voor komend jaar. 

Leden werven leden

Hoe werkt het?

Schrijf het nieuwe lid direct in en geef je pasnummer van je eigen lidmaatschap door voor jouw korting. Of stuur deze link www.bibliotheekdalfsen.nl/actie naar de persoon die je lid wilt maken. Geef deze persoon aan om te kiezen voor de button ‘Leden werven Leden’ en laat deze jouw pasnummer invullen. Dat is het!