Facebook twitter nieuwsbrieflogo

Cursus Klik & Tik – Verbeter je digitale vaardigheden

Gepubliceerd op: maandag 05 september 2016
Cursus Klik & Tik – Verbeter je digitale vaardigheden

De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten waarin u in een rustig tempo en onder deskundige begeleiding aan de slag gaat.

U krijgt volop de gelegenheid om zelf te oefenen. De docenten leggen goed uit hoe het werkt. In de groep en individueel kunt u hulp en feedback vragen en krijgen. U krijgt een werkboek als naslagwerk en leidraad.

De cursus in Dalfsen start op woensdagmiddag 4 oktober (NB: deze datum is een week later dan eerder aangekondigd) om 14.00 uur. In de Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, in de Polhaarzaal.
Meer informatie vindt u in de flyer over de cursus in Dalfsen over werkwijze, de data van de bijeenkomsten en de voorwaarden.

De cursus in Nieuwleusen start op vrijdagmorgen 22 september om 10.00 in Bibliotheek Nieuwleusen, ds. Van Diemenstraat 2.
Meer informatie vindt u in de flyer over de cursus in Nieuwleusen over werkwijze, de data van de bijeenkomsten en de voorwaarden.

Lees ook de flyer van Klik & Tik : Verbeter je digitale vaardigheden met algemene informatie over de cursus

De cursus kost voor leden slechts € 15.

Wilt u uw bibliotheek of de Senioren Computerclub Dalfsen ondersteunen? Word dan lid!

Filmpje met uitleg over de cursus Klik & Tik: