Facebook twitter nieuwsbrieflogo

Gepubliceerd op: woensdag 31 augustus 2016
Digitaal naoberschap

Digid cursus

Uw overheid en u kunnen steeds meer digitaal communiceren: DigiD aanvragen en gebruiken, belasting terugvragen, een afspraak maken bij de gemeente, huurtoeslag aanvragen. Het gaat allemaal via internet tegenwoordig.

Iedere burger kan dit allemaal rechtstreeks en zelfstandig regelen.
Maar soms loopt het toch niet zoals u verwachtte. Er gebeurt iets op het scherm en u weet niet wat te doen. Wie helpt er dan?

Uw bibliotheek kan u helpen!

U kunt een cursus volgen:  Werken met de digitale overheid.

Maar als u dat al gedaan heeft en even ruggespraak wilt, kunt u een beroep doen op de digitale naober. Maar hieronder een afspraak met hem. Hij kan in overleg met u kijken en zoeken naar de beste oplossing en u daarmee verder helpen.
Als u niet voor uzelf, maar voor iemand anders een afspraak wilt maken, kan dat ook. Daarbij is het wenselijk dat u vertelt dat uw aanvraag voor een ander is en iets toevoegt over het waarom daarvan.

De afspraak met uw digitale naober kan bij u thuis plaatsvinden. Via dit formulier kunt een verzoek voor een gesprek indienen, maar u mag ook bellen naar Bibliotheek Dalfsen, tel. 0529 – 432 413 of mailen naar

Binnen twee weken krijgt u een reactie.

Noaberhulp