Facebook twitter nieuwsbrieflogo

Gepubliceerd op: vrijdag 28 april 2017
Wijziging kosten cd-aanvragen

Wat verandert er?

Met ingang van 1 mei worden er kosten in rekening gebracht voor alle cd-aanvragen. Iedere keer als u een cd aanvraagt kost dat geld:

€ 2,00 per cd als deze uit de collectie van een Overijsselse Bibliotheek of de Muziekbank komt en
€ 3,00 per cd voor aanvragen bij het CDR.

Wat betekent dit voor u?

U kunt nog steeds cd’s aanvragen die niet beschikbaar zijn in onze collectie. Alleen zijn deze aanvragen niet meer kosteloos.
Als u in het catalogussysteem een cd aanvraagt die niet in onze collectie zit, krijgt u een melding van het bedrag dat hiermee gemoeid is.
U wordt dus nooit verrast door onverwachte kosten.

Zodra de cd in de ontvangende Bibliotheek voor u wordt klaargezet, wordt het verschuldigde bedrag ten laste gebracht van uw lenerspas.
Heeft u geen tegoed op uw pas? Dan wordt het bedrag op de pas geregistreerd. Dit bedrag kunt u contant op locatie of digitaal met iDeal in uw MijnBibliotheek-omgeving betalen.