Facebook twitter nieuwsbrieflogo

VakantieBieb

Gepubliceerd op: maandag 29 mei 2017
VakantieBieb

Goed nieuws voor vakantie vierende fans van digitale boeken: de VakantieBieb gaat weer open. Sinds 2013 bieden de bibliotheken geregeld tijdens schoolvakanties enkele tientallen gratis ebooks voor vakantiegangers. De app is al vanaf 1 juni geopend. Met een speciaal aanbod voor basisscholen en vanaf 1 juli voor volwassenen.

Titels voor jongeren
De VakantieBieb heeft ook nu weer grappige, avontuurlijke en spannende boeken, een leuke collectie met voor elk wat wils. Kinderen in de leeftijd van 6-9 jaar kunnen bijvoorbeeld Dolfje Weerwolfje lezen van Paul van Loon of Mees Kees op kamp van Mirjam Oldenhave. Voor kinderen tussen 9 – 12 jaar is er o.a. Klem van Mirjam Oldenhave, De Grijze Jager, het toernooi van Gorlan van John Flanagan. Ook voor jongeren ouder dan 12 jaar staan leuke boeken klaar zoals Verdacht van Carry Slee.

De Bibliotheek heeft voor basisscholen een lespakket ontwikkeld, met allerlei suggesties om leerlingen vanaf 6 jaar in de maand juni klassikaal kennis te laten maken met de VakantieBieb, zodat ze in hun zomervakantie met plezier gaan lezen.

Volledig leespakket in VakantieBieb

Vanaf 1 juli voegt de Bibliotheek romans aan het pakket toe. Dan is het totale leespakket gratis en voor iedereen beschikbaar. De VakantieBieb blijft open t/m 31 augustus.

Gratis downloaden
De applicatie Vakantiebieb is gratis te downloaden via Google Play en in de App Store. Zie de website vakantiebieb.nl voor meer informatie.

vakantiebieb