Kunstgreep

Op woensdagmiddag 29 mei (13.30 – 16.30 uur) tijdens de WAK in Dalfsen, worden amateurkunstverenigingen en cultuuraanbieders die in de vrije tijd aanbod hebben voor kinderen van 6 t/m 12 jaar uitgenodigd om proeflessen te geven in de Trefkoele+ en in De Spil.

Voor basisschoolkinderen uit Dalfsen en Nieuwleusen

Het doel is om nog meer kinderen in hun vrije tijd te laten deelnemen aan muziek, dans, beeldende kunst, poëzie, fotografie en wat er verder in Dalfsen of Nieuwleusen aan creatief aanbod is. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen bij Kunstgreep kennismaken met de activiteiten die in hun eigen omgeving aangeboden worden.

Binnenkort volgt meer informatie over de proeflessen en de opgave hiervan. De kinderen uit Nieuwleusen en Dalfsen krijgen via school een informatiefolder met het aanbod van kunstgreep en hoe ze zich daarvoor kunnen aanmelden.

Aanbieder?

Ben jij een aanbieder van cultuur in de vrije tijd in Dalfsen of Nieuwleusen en wil je meedoen met Kunstgreep? Meld je dan voor 28 maart aan, door een e-mail te sturen naar of bel voor informatie de Combinatiefunctionaris Cultuur; Irene van der Vegte op 06-44128561.

In de Week van de Amateurkunst (WAK) presenteren amateurkunstverenigingen en individuele amateurkunstenaars zichzelf aan het publiek. De WAK geeft inwoners de kans om zichzelf als amateurkunstenaar of amateurkunstvereniging te presenteren aan anderen. Met optredens, concerten, exposities, lezingen, workshops of door op een andere manier naar buiten te treden. Laat aan anderen zien hoe leuk het is om aan amateurkunst te doen! In de gemeente Dalfsen zijn er al zes mooie WAK-edities geweest. Op naar de zevende! Het thema van dit jaar is VERSTAAN!

Aanmelden WAK activiteit

Meedoen aan de WAK? Dat kan! Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar . Het aanmelden van jouw activiteit kan tot 12 april 2019. Kijk voor meer informatie op www.dalfsen.nl/WAK of blijf op de hoogte van het laatste nieuws via facebook.com/WAKDalfsen en Instagram @wakdalfsen.