Overwinningsverhalen van sterke vrouwen

Woensdag 30 oktober is in De Spil in Nieuwleusen de fototentoonstelling Sterke verhalen van sterke vrouwen wereldwijd geopend. Een tiental foto’s en verhalen van vrouwen uit Kenia en Nederland. De foto’s en verhalen zijn nog een aantal dagen te bewonderen.

Tevens heeft Ankie Dunnewind een presentatie gegeven over haar boek :” On bereikbaar”. Een bundel verhalen over vier vrouwen die het land van herkomst ontvluchtten en in Nederland asiel kregen.

Warning: array_merge(): Argument #2 is not an array in /var/www/vhosts/bibliotheekdalfsen.nl/www/modules/mod_rbg_ticker/mod_rbg_ticker.php on line 40

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/bibliotheekdalfsen.nl/www/modules/mod_rbg_ticker/mod_rbg_ticker.php on line 44