Directeur Anke Bruggeman reikt certificaten uit aan schrijvers.

De afgelopen maanden heeft Janko Ekkel, uitgever, auteur en schrijfcoach, op een interactieve manier de vijfdelige workshop SCHRIJVEN gegeven.
Dit vond plaats in De Spil te Nieuwleusen, in samenwerking met de bibliotheek.

Volgens de deelnemers waren het vijf fantastische avonden, waarin met veel enthousiasme de belangrijkste elementen van het schrijven aan bod zijn gekomen, waaronder: Personages bedenken, vertonend schrijven, zintuiglijke waarnemingen, structuur, conflict en openingsscène, perspectief etc.

De volgende schrijvers hebben de vijfdelige workshop succesvol afgesloten:
Edith Spanninga
William Teerlinck
Bertus Grotenhuis (helaas niet op de foto)

Afgelopen maandag kregen de deelnemende schrijvers, uit handen van Anke Bruggeman, het certificaat SCHRIJVEN.

De volgende vijfdelige workshop zal binnenkort weer worden ingepland. Voorafgaand zal er tijdens een introductieavond informatie worden gegeven over de workshops.

Maandag 6 januari (introductieavond)

Maandag 20 januari (1e workshop)
Maandag 3 februari (2e workshop)
Maandag 24 februari (3e workshop)
Maandag 9 maart (4e workshop)
Maandag 30 maart (5 workshop)

www.boekwriter4all.nl

De Bibliotheek is weer (beperkt) open! Tot en met 20 mei kun je materialen inleveren en vanaf 25 mei weer alles lenen. Openingstijden maandag t/m vrijdag 13.00 tot 17.30 uur in Dalfsen en Nieuwleusen. Maandag, woensdag en vrijdag 14.00-17.00 in Lemelerveld. Maandag t/m donderdag 14.00-16.00 in Oudleusen. Maandag t/m vrijdag 13.30-16.30 in Anjerpunt Hoonhorst.