Kom naar de Makerkar in Nieuwleusen en ontdek nieuwe technieken

In de Bibliotheek is van alles te doen. Boeken lenen, je taalvaardigheden verbeteren en informatie zoeken, maar wist je dat je er ook nieuwe technieken kunt uitproberen? Speciaal daarvoor is er de Makerkar. Met de Makerkar kun je vinylsnijden, 3D printen, lasersnijden en nog veel meer. In februari is de Makerkar in de Spil in Nieuwleusen. Iedereen die nieuwe technieken wil ontdekken is welkom om deel te nemen aan de workshops.

Programma:

• Woensdag 12 februari: workshop vinylsnijden van 14.00 - 16.00 uur voor iedereen. Kosten: kleine vergoeding materiaal.
  • Maandag 17 februari: creatieve inloopworkshop ‘borstelbot’ maken van 14.00 - 16.00 uur voor kinderen vanaf 8 jaar. Kosten € 3.-
  • Woensdag 19 februari: tekenen met de 3Dpen van 14.00-16.00 uur voor kinderen vanaf 8 jaar. Kosten: € 1.-

Naast de workshops is er de mogelijkheid om informatie te krijgen over de mogelijkheden van de Makerkar. Dus schroom niet en loop even binnen.

Aanmelden is niet nodig. Vol is vol, maar gaat er iemand weg, dan kun je aanschuiven.