Helpende handen gezocht voor de viering van 75 jaar vrijheid!

In het kader van 75 jaar bevrijding, organiseren we, in Trefkoele +, vanaf 2 april een expositie van kunstwerken door de basisschool kinderen gemaakt.

We zijn opzoek naar mensen die ons willen helpen met inrichten van de expositie en het begeleiden van groepen kinderen als ze naar de expositie komen kijken.

Wat wordt er van je verwacht?

Helpende hand toesteken bij het inrichten van de expositie in Trefkoele + zoals het vasthouden, vast plakken, lijntjes spannen, op een trapje durven staan, dingen verplaatsen. (Het zal niet heel erg zwaar zijn).

Daarnaast zijn we nog opzoek naar iemand die handig is met hamer / boormachine om eenvoudige bouwwerken/ schermen in elkaar te zetten bijvoorbeeld middels pallets.

Wanneer?

Dinsdag 24 maart 11.00- 14.00uur  (opstarten inrichten)

Woensdag 25 maart 9.00uur – ca 12.00 uur (inrichten)

Donderdag 26 maart 11.00 - 14.00 uur (inrichten)

Vrijdag 27 maart 9.00 – ca. 12. 00uur (inrichten zo nodig)

Maandag 30 maart 9.00-12.00uur  (inrichten zo nodig)

Donderdag 2 april 8.45- 15.15 uur helpen bij de openingsactiviteiten (of deel van de dag)

Vrijdag 3 april 8.45 – 13.30uur helpen bij de openingsactiviteiten (of deel van de dag)

Je mag je ook opgeven voor één bepaalde dag of activiteit.

Wil je ons helpen of meer weten? Bel dan met Irene van der Vegte op telefoonnummer 06 441 28 561.

Coronavirus: al onze bibliotheekvestigingen zijn gesloten t/m 28 april en alle activiteiten gaan niet door. Alle materialen zijn boetevrij verlengd tot 30 mei. Reserveringen bewaren we tot we weer openen en kun je dan ophalen.