Bibliotheek vanaf maandag 16 maart dicht en alle activiteiten gaan niet door

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook onze bibliotheek. De gezondheid van mensen staat voorop en daarom willen wij onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus. We nemen de adviezen dan ook heel serieus. De groepsactiviteiten die gepland staan tot en met 28 april zijn daarom allemaal geannuleerd. Ook hebben we inmiddels besloten de bibliotheekvestigingen vanaf maandag 16 maart t/m 28 april te sluiten.

• De online diensten (Online Bibliotheek) van de Bibliotheek zijn gewoon beschikbaar
  • Je kunt de geleende materialen in huis houden, uiteraard rekenen we geen boetegeld
  • Herinneringen over in te leveren materialen kun je negeren
  • Alle activiteiten in de Bibliotheek zijn tot nader order uitgesteld
  • Je gereserveerde materialen blijven gewoon in de Bibliotheek staan, zodra we weer open zijn, kun je deze ophalen.

Bij gewijzigde situatie word je zo snel mogelijk geïnformeerd via de website.

We begrijpen dat dit voor veel vaste bezoekers een vervelende maatregel is, maar we vragen je begrip.

Coronavirus: al onze bibliotheekvestigingen zijn gesloten t/m 28 april en alle activiteiten gaan niet door. Alle materialen zijn boetevrij verlengd tot 30 mei. Reserveringen bewaren we tot we weer openen en kun je dan ophalen.