Als je niet naar buiten kan, dan haal je de bibliotheek toch gewoon naar binnen!

Boeken lezen is hartstikke belangrijk en nu de bibliotheek dicht is, willen we natuurlijk dat iedereen gewoon lekker blijft lezen. Dus: ‘Zit je thuis vandaag? Gelukkig kun je daar ook veel beleven. Met een boek!’

Lekker lezen

De bibliotheek probeert iedereen die thuiszit een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijd. Daarom doen we mee met de speciale leesbevorderende campagne rond het ‘thuislezen’ die er op gericht is zoveel mogelijk (potentiële) lezers aan een mooie (lees)ervaring met een boek te helpen. Juist nu het sociale leven stil is komen te liggen en zoveel mensen noodgedwongen aan huis gekluisterd zijn. Boeken zorgen voor verrijking en verdieping, verhalen bieden ontspanning en ontsnapping, nu andere sociale en culturele activiteiten daar niet meer voor kunnen zorgen.

Leen online

De bibliotheek roept mensen op gebruik te maken van de diensten van onlinebibliotheek.nl