Niet digitaal? Wij zorgen er voor dat iedereen kan blijven lezen

Leden van de bibliotheek krijgen gelegenheid geleende boeken toch af te halen

Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om digitaal te lezen, biedt de bibliotheek leden die niet in de gelegenheid zijn online te lezen de mogelijkheid toch boeken af te halen in Dalfsen. Als ook dit niet lukt, worden de boeken bij mensen thuis afgeleverd in dringende gevallen.

Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid, stuur dan een e-mail (of laat dat iemand anders dat voor u doen) naar met daarop duidelijk uw bibliotheeknummer, uw naam, adres en telefoonnummer. Vermeld daarbij welke boeken u graag wilt lezen (titel /schrijver).  U kunt maximaal 5 boeken tegelijk lenen. Als u van maandag t/m donderdag voor 11 uur ’s morgens mailt, dan proberen wij  de boeken voor u klaar te leggen. Helaas kunnen we alleen boeken uitlenen die in de bibliotheek Dalfsen voorradig zijn. We doen de boeken in een tas met uw naam erop en leggen deze klaar in de hal van TrefkoelePlus/ of bij mooi weer buiten. De boeken zijn af te halen tussen 12.00 -14.00 uur.

Mocht u niemand hebben in de buurt of familie die dat voor u kan doen dan bezorgen wij de boeken op uw verzoek thuis.

De boeken kunnen tot nader bericht niet worden ingeleverd. De uitleenperiode is boetevrij.

We hopen op deze manier een beetje te helpen in deze moeilijke tijd. We wensen iedereen veel leesplezier.

Medewerkers Bibliotheek Dalfsen.

Coronavirus: al onze bibliotheekvestigingen zijn gesloten t/m 28 april en alle activiteiten gaan niet door. Alle materialen zijn boetevrij verlengd tot 30 mei. Reserveringen bewaren we tot we weer openen en kun je dan ophalen.