Taalpunt spreekuur telefonisch bereikbaar

Het taalpunt mag dan fysiek gesloten zijn, we zitten wel voor je klaar. In plaats van langskomen, kun je bellen met het Taalpunt op de tijden van het spreekuur.

Dus, wil je beter leren lezen, schrijven, spreken of luisteren, rekenen of met de computer omgaan? Bel met het Taalpunt!

Elke maandag- ,dinsdag- en donderdagochtend is de Taalpuntcoördinator Sabine Sijbom bereikbaar van 10.00 -12.00 uur.

Haar telefoonnummer is 06 33834681.

Bij het Taalpunt kijk je samen met Sabine Sijbom naar wat je wilt leren. Het Taalpunt is er ook voor mensen die beter willen leren rekenen of hun digitale vaardigheden willen ontwikkelen.

Coronavirus: al onze bibliotheekvestigingen zijn gesloten t/m 28 april en alle activiteiten gaan niet door. Alle materialen zijn boetevrij verlengd tot 30 mei. Reserveringen bewaren we tot we weer openen en kun je dan ophalen.