Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Volg nu de gratis trainingen via de online Bibliotheek

De coronacrisis is niet alleen maar negatief, deze periode biedt ook kansen. Zo heb je misschien wel meer tijd om eindelijk eens die cursus of training te doen waar je altijd al naar uitkeek maar nooit deed vanwege tijdgebrek. Een training kan je ook helpen om je vaardigheden te verbeteren om straks nog beter aan de slag te kunnen. Omdat we vinden dat iedereen de kans moet krijgen om mee te doen, biedt de bibliotheek gratis trainingen aan. Allemaal online, maar daarom niet minder leuk. Kies wat jou aanspreekt en volg de online trainingen, thuis en op de tijd die jij wilt. Vraag gratis toegang aan via de website van de KB. Je kunt de trainingen volgen tot het eind van dit jaar.

Persoonlijke én professionele skills

In het pakket van 28 trainingen wordt aandacht besteed aan zowel persoonlijke als professionele vaardigheden. Iedereen kan trainingen volgen op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Verder omvat het aanbod de cursussen digitale fotografie, yoga en mindfulness, sporten en bewegen, gezond eten, een korte cursus geluk en meer.