De Week van de Amateurkunst (WAK): "Anders dan Anders"

Van 12 tot en met 19 september is het zover: dan is de Week van de Amateurkunst (WAK). In deze week wordt aan inwoners de mogelijkheid geboden zichzelf als kunstenaar of amateurkunstvereniging te presenteren aan anderen. Dit kan door middel van optredens, concerten, exposities, lezingen, video of op andere manier. De bibliotheek doet mee met de Makerkar!

Promotievideo

De situatie rondom het coronavirus zorgt ervoor dat de opzet van deze unieke week anders is dan normaal. In elke kern zal er een online programma komen om inwoners van de gemeente Dalfsen te laten zien wat er allemaal te doen is. Hiervoor is deze promotievideo gemaakt zodat je kunt zien hoe ook jij in beeld gebracht kan worden tijdens de WAK.

Enthousiast geworden? Doe dan mee!

Dit jaar kunnen individuele amateurkunstenaars en amateurkunstverenigingen zich opgeven voor één van onderstaande categorieën:

• Activiteiten in de openbare ruimte (bijvoorbeeld in een theaterzaal en/of toneelruimte enz.) met een beperkt aantal bezoekers (dit is afhankelijk van de dan geldende RIVM-maatregelen);
  • Kleinschalige activiteiten, waarbij een beperkt aantal personen (bijvoorbeeld 5 personen) aanwezig is;
  • Online activiteiten voor een groot en breed publiek.

Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website www.wakdalfsen.nl. Het aanmelden van activiteiten kan tot 31 juli 2020. Eind augustus wordt het programma van de WAK geplaatst op de vernieuwde website.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.wakdalfsen.nl of blijf op de hoogte van het laatste nieuws via facebook.com/WAKDalfsen en Instagram @wakdalfsen. Vragen? Mail dan naar .