Talentenhus in Nieuwleusen wordt 31 augustus geopend!

Na 2 ½ jaar samenwerking in De Spil kennen we elkaar beter en is het tijd voor een volgende stap. Deze stap nemen we vanuit een gezamenlijke droom en ambitie: een plek creëren waar alle inwoners (van jong tot oud) kunnen ontdekken, bouwen, spelen, leren, muziek maken en digitaal kunnen ontwikkelen en maken. Deze plek is Het Talentenhus en De Ronding in Kulturhus De Spil. Hier wordt nieuwsgierigheid bevredigd, worden initiatieven aangemoedigd en creativiteit en talent gestimuleerd en ingezet.

Deze plek maken we met elkaar, in nauwe samenwerking omdat we ervan overtuigd zijn dat mensen elkaar echt ontmoeten en leren kennen door gezamenlijke interesses en fascinaties. Waarbij jong van oud leert en andersom. Waar iedereen welkom is en uitgenodigd wordt mee te doen.

We nodigen iedereen van harte uit om onze plannen te horen en deze nieuwe plek te ervaren op 31 augustus 2020.

• Waar: Kulturhus De Spil
  • Wanneer: 31 augustus
  • Hoe laat: 15.30 uur

Programma (uiteraard corona proof)

• Inloop 15.30 uur en start 16.00 uur
  • Aftrap door voorzitter Kulturhus De Spil
  • Presentatie van de ambitie en de intentie van elke organisatie en daaropvolgend het ondertekenen van een samenwerkingsconvenant door alle partijen.
  • Rondleiding in groepen
  • Sluiting 17.30 uur

Iedereen, met name organisaties en ondernemers uit de Gemeente Dalfsen, wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te komen. Aanmelden kan via e-mail voor woensdag 26 augustus: .

Welkom!