Bibliotheek weer open voor uitleen, inleveren en activiteiten

Goed nieuws! Tijdens de persconferentie afgelopen week werd duidelijk dat de maatregelen van 3 november weer worden versoepeld. Dat betekent dat het al vanaf donderdag 19 november weer mogelijk is om zonder afspraak naar de bibliotheek te gaan voor het uitzoeken of inleveren van materialen. Ook activiteiten in de bibliotheek zullen naar aanleiding van de versoepelingen weer langzaam worden opgestart en je kan weer komen om bijvoorbeeld te lezen. Kom je snel een keertje langs? Informatie over de corona maatregelen lees je hier.

Bibliotheek weer open vanaf 19 november

Vanaf morgen kan je jouw favoriete bibliotheekvestiging weer op de normale tijden bezoeken. Alle reguliere openingstijden vind je op onze website. Wij vragen iedereen die een bezoek wil brengen aan de bibliotheek om anderhalve meter afstand te bewaren van andere bezoekers en van medewerkers van de bibliotheek. Ben je 13 jaar of ouder, draag dan een mondkapje tijdens je bezoek. Zo houden we de bibliotheek een fijne en veilige plek voor iedereen. Ook basismaatregelen blijven erg belangrijk: kom niet als je klachten hebt, houd afstand en was je handen regelmatig.

Activiteiten langzaam opgestart

Ook de activiteiten van de bibliotheek worden langzaam weer opgestart. Wil je naar een activiteit, dan vragen we je je plek vooraf via de website te reserveren en tijdens de activiteit zoveel mogelijk op de jou toegewezen plek te blijven zitten.

Bedankt!

Wij willen iedereen heel erg bedanken voor de steun en het begrip tijdens de afgelopen periode. Ondanks de uitzonderlijke situatie waarin we zitten, hebben de medewerkers van de bibliotheek de afgelopen tijd op verschillende manieren heel veel waardering mogen ontvangen, en daar zijn we enorm dankbaar voor. We zijn ontzettend blij dat we er ondanks alles toch voor jullie konden zijn. Soms was dat telefonisch, soms online en gelukkig vaak genoeg ook op locatie in de vestigingen van de bibliotheek. We hopen dat jullie ons ook in de toekomst blijven opzoeken met al jullie vragen, opmerkingen en verzoeken!