Onze afspraken voor een veilig bezoek

Op deze pagina vind je de laatste richtlijnen en afspraken. Als je deze pagina bekijkt voor je ons bezoekt, ben je altijd up-to-date.

regels 1200

Houd je aan de afspraken

Alleen als we ons allemaal aan de maatregelen houden, kunnen we er samen voor zorgen dat het coronavirus geen ruimte krijgt en we open kunnen blijven. Lees daarom voor je bezoek deze pagina goed door.

klachten 1200

Blijf thuis bij klachten

Kom niet naar de bibliotheek met klachten als hoesten, niezen, keelpijn, kortademigheid of andere griepachtige verschijnselen. Ook als iemand binnen jouw huishouden koorts heeft of benauwd is, vragen wij je om niet naar de bibliotheek te komen.

mondkapje2 1200

Draag een mondkapje

Ben je 13 jaar of ouder? Dan vragen we je een mondkapje te dragen in de bibliotheek. Dat doen we zelf natuurlijk ook.

Maak je gebruik van een zit- of werkplek, dan mag je je mondkapje afdoen wanneer je plaats hebt genomen op je zitplaats.

afstand2 1200

Houd afstand

Houd altijd minstens 1,5 meter afstand van andere mensen, zo kan iedereen zich veilig voelen!

Kinderen tot 13 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. Jongeren tussen de 13 en 18 jaar hoeven onderling geen afstand te houden, maar wel van volwassenen