Bibliotheek tijdens corona

De winkels mogen inmiddels open, de bibliotheek helaas nog niet. Hier lees je wat er wel kan:

Openingstijden tijdens de lock-down.

• Dalfsen en Nieuwleusen:  het is mogelijk om gereserveerde boeken af te halen en in te leveren op maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.
  • Lemelerveld:  het is mogelijk om gereserveerde boeken af te halen en in te leveren op maandag en woensdag van 14.00 tot 17.00 uur.
  • Oudleusen: hier is het mogelijk om gereserveerde boeken af te halen en in te leveren op dinsdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.
  • Hoonhorst: hier is het mogelijk om gereserveerde boeken af te halen op en in te leveren op maandag en woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. Ook vrijdag 30 april is het Anjerpunt open tussen 14.00 en 16.00 uur.

Let op: 5 mei is de vestiging Nieuwleusen gesloten.

Lastig om online te reserveren? Kom dan langs op afspraak.

Soms is het lastig om op internet een boek te kiezen. Je wilt het gewoon even bekijken en bladeren voordat je besluit of je het wilt lenen. Voor iedereen die het niet lukt online een boek uit te zoeken is er de mogelijkheid dit in de bibliotheek te doen. Je kunt een afspraak maken om langs te komen in onze vestiging in Dalfsen of Nieuwleusen. Een afspraak maken kan per e-mail of telefonisch.

• Dalfsen: e-mail: , telefoon 432413.
  • Nieuwleusen: e-mail: , telefoon, 481227.
  • Hoonhorst: e-mail:  , telefoon 0529 793010.

Voor mensen die slecht ter been zijn of die om andere redenen niet naar de bibliotheek kunnen komen is er tevens de mogelijkheid om de boeken thuis te laten bezorgen. Je kunt dit aangeven bij genoemde e-mailadressen en telefoonnummers.

Trefkoele+ vaccinatielocatie: ingang bibliotheek Dalfsen tijdelijk aan Tydencampstraat.

De Trefkoele+ is vanaf maandag 15 maart vaccinatie locatie. Dit zal ongemak en overlast geven voor diegene die de bibliotheek wil bezoeken. Daarom hebben we besloten de ingang van de bibliotheek tijdelijk te verplaatsen naar de Tydencampstraat. Daar komen borden en extra fietsenrekken.