Kunstbende Overijssel: haal eruit wie erin zit!

Ben jij tussen de 13 t/m 18 jaar en graag creatief bezig? Doe dan mee met Kunstbende Overijssel! Doe jij iets op gebied van Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal, Theater OF in de nieuwe categorie Influencer? Wil je nóg beter worden in wat je doet of gewoon een nieuwe ervaring opdoen? Geef je dan snel op voor 1 of meerdere workshops, een open podium of try-out van Kunstbende door het hele land, zo leer je meer in jouw vakgebied en kun je kijken of Kunstbende iets voor jou is!

Ben jij er klaar voor om jezelf te laten zien op een podium? Dan kun je je act aanmelden voor de voorronde. Ontmoet andere jongeren, beleef een nieuwe ervaring of krijg tips van een professional. Wie weet win jij wel een prijs en sta je straks in de Landelijke Finale of op een groot festival! En als je niet wint, niet getreurd: inmiddels heb je zoveel tips gekregen en toffe dingen gezien dat je het volgend jaar gewoon nog een keer kan proberen.

Maak een profiel aan op de website van Kunstbende en vanuit daar kun je je aanmelden voor workshops of je act(s) aanmelden voor de voorronde op vrijdagavond 25 juni of zaterdag 26 juni.

www.kunstbende.nl