Herfstvakantie activiteit: Voorleestent & capture the flag!

Bibliotheek Dalfsen en Saam Welzijn organiseren deze herfstvakantie leuke activiteiten voor kinderen. We komen naar je toe met de Voorleestent vol avontuurlijke, grappige, sprookjesachtige verhalen en met een spannende activiteit: Capture the Flag! Dat is een spel dat je in teams tegen elkaar speelt en je probeert de vlag van elkaar te veroveren. Pak jij de eerste overwinning?

Je bent welkom in de Voorleestent en bij de activiteit op maandag 18 oktober, dinsdag 19 oktober en donderdag 21 oktober. We lezen voor tussen 10.00 uur en 12.00 uur. En tussen het voorlezen door organiseert Saam Welzijn de activiteit Capture the flag van 10.30 – 11.15 uur. Aanmelden is niet nodig.

Bibliotheek Dalfsen wil op deze manier het lezen ook in de herfstvakantie onder de aandacht brengen. Voor een mooie reis hoe je immers de auto of het vliegtuig niet te pakken. Je kunt ook met een boek op schoot bijzondere reizen maken!

Data en locaties

• Maandag 18 oktober Lemelerveld: speeltuin driepuntsbrug
  • Dinsdag 19 oktober Dalfsen: speeltuin Vilsterkamp/Mussenkamp
  • Donderdag 21 oktober Nieuwleusen: speeltuin Bosmansweg bij rotonde met het Vechtland

Wist je dat iedereen onder de 18 jaar gratis lid kan worden van de Bibliotheek?
Schrijf je online in of kom naar de Bibliotheek, dan maken we je pas meteen klaar. Met je pas kun je gratis boeken en e-books lenen.

Ja, ik schrijf me in