Nieuwe (gratis) cursusaanbod Bibliotheek voorjaar 2022

Vanaf deze maand start de bibliotheek weer verschillende workshops en trainingen om je digitale vaardigheden verder te ontwikkelen. Voor jong en oud, persoonlijk en op maat. De cursussen en workshops vinden plaats in de verschillende kernen Dalfsen, Nieuwleusen, Lemelerveld en Oudleusen. Ontdek het aanbod op de website van de bibliotheek: www.bibliotheekdalfsen.nl.

De computer, tablet of smartphone, je kunt bijna niet zonder. Steeds meer organisaties gaan er vanuit dat ze je digitaal kunnen bereiken. Digitale vaardigheden heb je dus hard nodig. De Bibliotheek biedt daarom diverse activiteiten en cursussen aan die helpen bij het ontwikkelen van deze vaardigheden. Of het nu gaat om de eerste kennismaking met een computer of een workshop over een specifiek programma: de bibliotheek helpt mensen digitaal vaardiger te worden.

Je vindt het aanbod in activiteitenkalender en in de nieuwe brochure.