Boer Boris kleurwedstrijd

Boer Boris bestaat 10 jaar

Boer Boris bestaat tien jaar! Het eerste boek van Boer Boris, bedacht en gemaakt door Ted van Lieshout & Philip Hopman, verscheen in 2021. Dat dit stoere boertje uit zou groeien tot een van Nederlands meest geliefde kinderboekpersonages had toen niemand kunnen voorspellen. Dit jaar verscheen alweer het zestiende prentenboek: Boer Boris en het bootje.

Bibliotheek Dalfsen organiseert een kleurwedstrijd. Maak jij je eigen Boer Boris-kunstwerk? We reiken drie prijzen uit: een prijs in de leeftijdsgroep 1-2 jaar, in de leeftijdsgroep 2-3 jaar en in de leeftijdsgroep 3-4 jaar.

Doe je mee? Je kan je kleurplaat inleveren tot en met 10 juli in de Bibliotheek. Klik op de knop hieronder om je kleurplaat te dowloaden en printen. Je kan ook een kleurplaat ophalen in de Bibliotheek.

Download kleurplaat