Ga op reis met de Bibliotheek!

Op de camping, in de tuin, aan het strand of op de trampoline: in de zomer kun je overal lezen. En met Vakantielezen wordt lezen extra leuk! Gaan jullie deze zomer mee op reis?

Doe mee en maak kans op prijzen

Op de website www.vakantie-lezen.nl reizen jullie langs zes landen. Van de Griezelkust naar Sportmanië en van het Dierenrijk naar Lachland. In ieder land doen jullie opdrachten. En je kunt er verhalen lezen van bekende kinderboekenschrijvers, zoals Manon Sikkel, Tosca Menten en Paul van Loon. Alle opdrachten gedaan en schatten gevonden? Dan maak je kans op een tablet!

Wil je meedoen met je gezin? Meld je aan via www.vakantie-lezen.nl.

Voor wie
Vakantielezen is een spannende ontdekkingsreis voor beginnende lezers. De bibliotheek biedt dit digitale zomerleesprogramma aan voor kinderen uit groep 3 en 4. Met Vakantielezen willen we samen het leesniveau van kinderen in de schoolvakantie op peil houden.