Enthousiaste voorlezers gezocht!

Vind jij het leuk om jonge kinderen voor te lezen, samen liedjes te zingen en/ of spelletjes te doen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

Voorlezen, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Iedere maand organiseren wij in meerdere filialen een Boekstartochtend voor kinderen van 0-4 jaar. Dit doen we om een fijn voorleesmoment te organiseren voor (groot)ouders en kinderen én omdat (voor)lezen heel goed is voor de taalontwikkeling van een kind. Spelenderwijs komen ze in aanraking met woorden, liedjes en boeken.

Voor deze Boekstartuurtjes in Oudleusen zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Je kunt gebruik maken van de boeken en materialen in de bibliotheek en sparren en ervaringen uitwisselen met de leesconsulent en andere vrijwilligers.

Lijkt het jou nou leuk om alleen of samen met iemand zo’n voorleesuurtje te verzorgen dan kom ik heel graag in contact met jou!

Meer weten?

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via tel. nr. 06-16046615 of stuur een e-mail naar:

Ps. In overleg kunnen we een vaste dag afspreken.