Tariefverhoging per 1 januari

Vanaf 1 januari gaan de prijzen voor het lidmaatschap van de Bibliotheek Dalfsen iets omhoog. Een jaarabonnement gaat naar € 48,–, een maandabonnement wordt € 4,25.

De afgelopen paar jaar zijn onze tarieven gelijk gebleven. Wel stijgen de kosten voor het uitvoeren van het bibliotheekwerk. Daarom passen we per 1 januari 2023 een kleine verhoging van de tarieven toe.

• Het maandabonnement ‘Eindeloos genieten’ gaat van € 4,– naar € 4,25.
  • Het jaarabonnement ‘Lekker lezen’ gaat van € 45,– naar € 48,–.

Word je lid voor een heel jaar, dan bespaar je dus € 3,–. Wil je overstappen van de ene naar de andere abonnementsvorm, dan kan je daarvoor altijd terecht bij een van onze medewerkers.

Wist je trouwens dat het lidmaatschap van de Bibliotheek Dalfsen nog steeds heel voordelig is? In andere gemeenten in de omgeving betaal je vaak wat meer. Met de pas van Dalfsen kan je ook in de andere bibliotheken in Overijssel boeken en andere materialen lenen.

Automatische incasso

Betaal je nog per acceptgiro? Vanaf 1 juli 2023 is dat niet meer mogelijk. Nu is de gelegenheid om je betaling om te zetten naar automatische incasso. Dat is handig, en voor onze administratie ook voordeliger. Alle beetjes helpen: zo houden we het werk van de Bibliotheek betaalbaar.

Overstappen op automatische incasso