Informatiebijeenkomst aanbod digitale cursussen

Maak op 16 en 18 januari kennis met het aanbod digitale cursussen van de Bibliotheek.

De computer, tablet of smartphone, we kunnen bijna niet zonder. Steeds meer organisaties gaan er vanuit dat ze iedereen in de samenleving kunnen bereiken. Digitale vaardigheden zijn dus hard nodig om bij te blijven en mee te doen in de maatschappij.

Tijdens deze bijeenkomsten kunnen inwoners van Dalfsen in hun eigen kern kennismaken met het digitale programma voor het najaar en meteen het nieuwe programmaboekje meenemen. En natuurlijk zitten er ook deskundige vrijwilligers klaar om iedereen direct te helpen met vragen over tablet, telefoon en computer.

Maandag 16 januari 9.30-11.00 uur – Café de Nieuwe Garde, De Spil Nieuwleusen

Maandag 16 januari 14.00-15.30 uur – Leestafel Bibliotheek, De Mozaïek Lemelerveld

Woensdag 18 januari 14.00-15.30 uur – Leestafel Bibliotheek, Trefkoele+ Dalfsen