Cursus Klik & Tik

Locatie: Dalfsen, Nieuwleusen
Voor leeftijd: 18 jaar en ouder

Cursus Klik & Tik | Basis van digitale vaardigheden

Niet iedereen doet moeiteloos mee in onze digitale maatschappij. Daarom is er een lessenserie Klik & Tik. Dit is een laagdrempelige cursus over de computer, internet en allerlei daarmee samenhangende zaken. Je gaat tijdens en na deze cursus met plezier met deze onderwerpen aan de slag!

Voor wie?
- Je wilt computerervaring opdoen.
- Je wilt weten wat er op internet te vinden is.
- Je wilt niet meer alleen via andere mensen daarover horen
- Kortom: je wilt zelf op een leuke manier met de computer aan de slag!

Waar en wanneer?
In de bibliotheek Nieuwleusen en Dalfsen wordt twee keer per jaar de Cursus Klik&Tik gegeven. In Nieuwleusen op vrijdagochtend en in Dalfsen op woensdagmiddag. Aansluitend kan dan de cursus Digisterker gevolgd worden.

Aanmelden
De cursus wordt regelmatig via onze agenda op de bibliotheekwebsite en berichten in lokale media en op sociale media aangekondigd. Natuurlijk kun je ook je belangstelling in de Bilbiotheek zelf kenbaar maken. Geef naam, telefoonnummer en emailadres door en je wordt benaderd op het moment dat de cursus van start gaat. Je kunt je interesse ook per mail doorgeven. Mail naar .