Cursus Klik & Tik

Cursus Klik & Tik | Basis van digitale vaardigheden

Niet iedereen doet moeiteloos mee in onze digitale maatschappij. Daarom is er een lessenserie Klik & Tik. Dit is een laagdrempelige cursus over de computer, internet en allerlei daarmee samenhangende zaken. Je gaat tijdens en na deze cursus met plezier met deze onderwerpen aan de slag! De vraag van de deelnemer is leidend.

Voor wie?
- Je wilt computerervaring opdoen.
- Je wilt weten wat er op internet te vinden is.
- Je wilt niet meer alleen via andere mensen daarover horen
- Kortom: je wilt zelf op een leuke manier met de computer aan de slag!

Waar en wanneer?
Kijk bij activiteiten wanneer de cursussen plaatsvinden.

Aanmelden
De cursus wordt via onze agenda aangekondigd. Wil je meer weten over onze computercursussen en -activiteiten? Of telefonisch inschrijven? Neem contact met ons op voor meer informatie en/of aanmelden, bel: 0529-432413. Je kan je ook aanmelden via één van de Infopunten. Je vindt het Infopunt in de Kulturhusen in de Gemeente Dalfsen.

Het verhaal van Ruud en Henny

Ruud Houweling is altijd docent wiskunde geweest en geeft nu de cursus Klik & Tik bij de Bibliotheek. Henny Prins heeft deelgenomen aan deze cursus in het najaar van 2020. Beiden zijn erg enthousiast over de cursus en vertellen er graag meer over.

“Je kunt zo veel leren tijdens de cursus. Ik weet nog steeds heel veel niet en ben ook veel weer vergeten, maar ik voel me nu wel zekerder. De informatie die je krijgt tijdens de cursus geeft me meer vertrouwen. Ik weet nu waar ik moet zoeken en hoe ik moet zoeken.”