Cultureel Café

Locatie: Dalfsen
Voor leeftijd: 18 jaar en ouder

Cultureel Café | Muziek, beeldende kunst, film, literatuur

Cultureel Café Dalfsen verzorgt bijeenkomsten, waaronder lezingen over uiteenlopende onderwerpen als muziek, beeldende kunst, film en literatuur.

Voor wie?
Voor alle geïnteresseerden in culturele activiteiten

Omschrijving
Eveneens organiseert het Cultureel Café concerten in verscheidene muziekrichtingen, met de laatste jaren als absoluut hoogtepunt een uitvoering in de Grote Kerk van Dalfsen van het project “Meesters en Gezellen”.
Iedereen is van harte welkom bij deze activiteiten, die veelal worden gehouden in de Trefkoele+ , Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen, de Grote Kerk Dalfsen en de Westermolen.
Informatie vindt u op onze website www.cultureelcafedalfsen.nl.
Voor het Programma klik hier

Kaartverkoop
Kaarten zijn komend seizoen online te koop, aan de balie in de bibliotheek en verkrijgbaar aan de zaal op de avond van de voorstelling. Bij voorverkoop krijgen belangstellenden ruim van tevoren bericht.

Belangstellenden
Vaste belangstellenden van het Cultureel Café Dalfsen ontvangen telkens ca. twee weken van tevoren via email uitgebreide informatie over de voorstelling.
Bent u geïnteresseerd? Meld u aan voor de Cultureel Café-nieuwsbrief of bel 0529-432798 (0529-432200). Uw gegevens worden genoteerd en zodra informatie beschikbaar is ontvangt u bericht.

Locaties

• Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen