Cultureel Café

Foto: Geert Bistervels
Foto: Geert Bistervels

Vind meer artikelen over

Thema Cultuur
Locatie Dalfsen
Voor leeftijd 18 jaar en ouder

Cultureel Café | Muziek, beeldende kunst, film, literatuur

Cultureel Café Dalfsen verzorgt bijeenkomsten, waaronder lezingen over uiteenlopende onderwerpen als muziek, beeldende kunst, film en literatuur.

Voor wie?
Voor alle geïnteresseerden in culturele activiteiten

Omschrijving
Eveneens organiseert het Cultureel Café concerten in verscheidene muziekrichtingen, met de laatste jaren als absoluut hoogtepunt een uitvoering in de Grote Kerk van Dalfsen van het project “Meesters en Gezellen”.
Iedereen is van harte welkom bij deze activiteiten, die veelal worden gehouden in de Trefkoele+ , Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen, de Grote Kerk Dalfsen en de Westermolen.
Informatie en ticketverkoop vindt u op onze website www.cultureelcafedalfsen.nl.
Voor het Programma klik hier

Kaartverkoop
Kaarten zijn komend seizoen online te koop, bij de Readshop en Primera en verkrijgbaar aan de zaal op de avond van de voorstelling. Bij voorverkoop krijgen belangstellenden ruim van tevoren bericht.

Belangstellenden
Vaste belangstellenden van het Cultureel Café Dalfsen ontvangen telkens ca. twee weken van tevoren via email uitgebreide informatie over de voorstelling.
Bent u geïnteresseerd? Meld u aan voor de Cultureel Café-nieuwsbrief of bel 0529-432798 (0529-432200). Uw gegevens worden genoteerd en zodra informatie beschikbaar is ontvangt u bericht.

Locaties

  • Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, 7721 BR Dalfsen
  • Grote Kerk, Kerkplein 31, 7721 AD Dalfsen
  • Westermolen, Molenstraat 16, 7721 AR Dalfsen