Vakantiebieb 2018

Apps, E-books
Voor leeftijd: 0-12 jaar, 12-18 jaar, 18 jaar en ouder

VakantieBieb 2018 | Geniet deze zomer van ruim 60 e-books!

Lekker lezen in de vakantie? Met de VakantieBieb neem je ruim 60 e-books overal mee naartoe. Dat scheelt boeken sjouwen. Je kunt de app gratis downloaden van 1 juli t/m 31 augustus 2018. De VakantieBieb is een zomercadeautje voor jou (ook als je geen lid bent van de Bibliotheek).

Voor wie?
Voor iedereen die tijdens de vakantieperiode e-books wil lezen op een tablet of via de smartphone. De VakantieBieb is zowel voor Bibliotheekleden als voor niet leden (probeer de app gratis uit).

Omschrijving
De VakantieBieb omvat avontuurlijke, fantasierijke en humoristische e-books voor alle leeftijden. Zo is er voor jongeren bijvoorbeeld: De Grijze Jager van John Flanagan en Dolfje Weerwolfje (Boze drieling) van Paul van Loon. Volwassenen kiezen uit e-books zoals De gevleugelde van Arthur Japin, De eerste vrouw van Susan Smit of Hittegolf van Suzanne Vermeer.
De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde e-books komen op de boekenplank in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig (wel zo makkelijk op vakantie).

Download de Vakantiebieb-app.