Mijn Bibliotheek

Laden...
Facebook twitter nieuwsbrieflogo

Wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? vrijwilligerworden

De Bibliotheek Dalfsen-Nieuwleusen kan altijd mensen gebruiken die willen helpen bij de dienstverlening. Van werk op vaste momenten in de week of gedurende een zekere periode tot ondersteuning bij activiteiten. Van het opruimen in de bibliotheek tot het helpen van mensen, individueel of groepsgewijs, bij het vergroten van hun taal- of digitale vaardigheden en bij voorleesactiviteiten voor kinderen.

Hieronder tref je verschillende functieprofielen die meer informatie bieden over de mogelijke werkzaamheden.

Wil je ook vrijwilliger worden? Vul dan het aanmeldingsformulier in en wij nemen contact met je op.

Bij vragen kun je mailen naar , bellen naar 0529-432413 of je richten tot een bibliotheekmedewerker.