Meldpunt voor Onbegrijpelijke Zaken

Gepubliceerd op: 17 april 2024 16:45

Heb je dat ook weleens? Dat je een formulier wilt invullen, Informatie zoekt op een website of dat je overheidszaken wilt regelen … en dat je dan denkt: “huh, wat bedoelt u?” Dát overkomt ons allemaal weleens.

Actie

Daarom komen we in actie! Wij willen dat de dienstverlening van organisaties in onze gemeente eenvoudiger wordt. En, dat organisaties begrijpelijker communiceren naar alle inwoners. 

Hoe?

Daarom staan we van 22 april tot 26 april op verschillende plekken in Dalfsen, Nieuwleusen en Lemelerveld met een Meldpunt. Bij dit meldpunt staan medewerkers, die graag met je in gesprek gaan over een “Huh, wat bedoelt u?” moment. We schrijven jouw melding op en gooien het in de gele kliko’. Alle onbegrijpelijke zaken worden bezorgd bij de organisatie waarover de melding gaat. Doe ook mee! Kom naar één van de Meldpunten volgende week. Samen maken we gemeente Dalfsen eenvoudiger en begrijpelijker! 

Waar en wanneer

Het Meldpunt is geopend op: 

Maandag 22 april: gemeentehuis in Dalfsen, 10.00 – 14.00 uur

Dinsdag 23 april: Kroonplein in Lemelerveld, 10.00 – 14.00 uur

Donderdag 25 april: Kerkplein in Dalfsen, 09.00 – 13.00 uur

Donderdag 25 april: Kulturhus De Spil in Nieuwleusen, 16.00 – 20.00 uur 

 

Het Meldpunt onbegrijpelijke zaken is een samenwerking van  Gemeente Dalfsen, de Bibliotheek, De Kern, Vechthorst en Deltion College.